Napisz lub zadzwoń do nas:


✆ 574 777 346 lub ✆ 501 713 862


Doleck 56, 96-115 Nowy Kawęczyn
woj. łódzkie

ranczo nad rozlewiskiem

Oferta usług cateringowych


Organizując dla Państwa imprezę weselną gwarantujemy najwyższą jakość naszych usług w zakresie zarówno obsługi jak i wyżywienia. Menu jest ustalane indywidualnie z Klientami.

ranczo nad rozlewiskiem

Menu weselne


Przykładowa oferta dań weselnych:

  • 5 dań gorących na weselu
  • 2 dania gorące na poprawinach
  • zimne zakąski
  • deser
  • stół słodki
  • ciasta w pojemnikach
  • tort weselny
  • owoce
  • stół wiejski

Przykładowe menu


1. Rosół borowikowy z makaronem

  • kluski śląskie, kapusta młoda lub zasmażana, surówki z białej i czerwonej kapusty, marchewka na ostro, warzywa gotowane sezonowe

Mięsa:

-kaczka po pekińsku

-polędwiczki wieprzowe polewane sosem grzybowym

-karczek po meksykańsku

-szwajcar

-pałka faszerowana mięsem mielonym

2. Deser

  • panna cotta waniliowo-truskawkowa z polewą czekoladową

3. Barszcz czerwony

  • shoarma w naleśniku zapiekana w piecu
  • pierożki z grzybami i kapustą
  • ptysie z pieczarką i serem
  • placki ziemniaczane z musem do wyboru
  • paszteciki z mięsem

4. Tatar na zimno

5. Tort

6. Łosoś w sosie szampańskim z dzikim ryżem

7. Frytki, kuleczki ziemniaczane

  • de volaille, schab po cygańsku, szaszłyki drobiowe, żeberka z jabłkiem i cebulą, surówka feta, surówka z sałat mieszanych z sosem vinegret

8. Żur staropolski, kaszanka, kiełbasa zapiekana z cebulą

Zimne przekąski:

  • kurczak faszerowany na słodko, kurczak faszerowany na ostro z orzeszkami pini, klops, karczek z oliwkami w ziołach, rolada z boczku, śledzie tradycyjne i po żydowsku, wędzony węgorz lub pstrąg, rolada biszkoptowa z łososiem, serkiem mascarpone i szpinakiem, schab po warszawsku w galarecie, jajka faszerowane, nuggetsy z sosem czosnkowym, roladki kozackie w galarecie, tortilki, deski serowe, kaczka faszerowana, pasztety (2 rodzaje), krewetki z sosem paprykowym, zimne nóżki, marynaty, chleb

Ciasta (do wyboru)

Sałatki:

  • jaja garnierowane z sałatką jarzynową, kurczak wędzony z fasolą, cezar