Przykładowe menu
1. Rosół borowikowy z makaronem
- kluski śląskie, kapusta młoda lub zasmażana, surówki z białej i czerwonej kapusty, marchewka na ostro, warzywa gotowane sezonowe
Mięsa:
-kaczka po pekińsku
-polędwiczki wieprzowe polewane sosem grzybowym
-karczek po meksykańsku
-szwajcar
-pałka faszerowana mięsem mielonym
2. Deser
- panna cotta waniliowo-truskawkowa z polewą czekoladową
3. Barszcz czerwony
- shoarma w naleśniku zapiekana w piecu
- pierożki z grzybami i kapustą
- ptysie z pieczarką i serem
- placki ziemniaczane z musem do wyboru
- paszteciki z mięsem
4. Tatar na zimno
5. Tort
6. Łosoś w sosie szampańskim z dzikim ryżem
7. Frytki, kuleczki ziemniaczane
- de volaille, schab po cygańsku, szaszłyki drobiowe, żeberka z jabłkiem i cebulą, surówka feta, surówka z sałat mieszanych z sosem vinegret
8. Żur staropolski, kaszanka, kiełbasa zapiekana z cebulą
Zimne przekąski:
- kurczak faszerowany na słodko, kurczak faszerowany na ostro z orzeszkami pini, klops, karczek z oliwkami w ziołach, rolada z boczku, śledzie tradycyjne i po żydowsku, wędzony węgorz lub pstrąg, rolada biszkoptowa z łososiem, serkiem mascarpone i szpinakiem, schab po warszawsku w galarecie, jajka faszerowane, nuggetsy z sosem czosnkowym, roladki kozackie w galarecie, tortilki, deski serowe, kaczka faszerowana, pasztety (2 rodzaje), krewetki z sosem paprykowym, zimne nóżki, marynaty, chleb
Ciasta (do wyboru)
Sałatki:
- jaja garnierowane z sałatką jarzynową, kurczak wędzony z fasolą, cezar